I'm Back ! :D

Assalamualaikum. 
Hai uolls ! I'm back ! All of u must have forgotten me right ??
It's okay. Dah lama sangat tinggal blog kesayangan ni disebabkan terlalu busy.
Dah jadi final year student so i have to push more than what i have give before.
Semester 5 ! Marketing student. Pejam celik pejam celik dah last sem untuk sesi belajar teori.
Sem depan praktikal. Uolls tahu tak mana tempat praktikal yang baikkk punya ? 
Share laa. Tak baik kedekottt. Tuhan marah tau ! 
Semester lepas dah pergi Singapore untuk research marketing, and this sem we will going to 
Kota Kinabalu. Sabah ! Yeay ! Saya tak pernah jejak kaki ke situ lagi.
And thank you to all my classmate yang telah bersusah payah buat kertas kerja.
Kami fly akhir bulan Oktober ni. Ohsemmmm ! Naik Malindo. Pun first time guna airline ni.
Tapi untuk men'top-up'kan belanja kami disana, kami buat jual makanan.
And i'm very glad because i can give contribution as well. 
I masak spaghetti uolls jual kat student kat sini. Dapat sambutan yg sangat menggalakkan !
Well, sy memang suka main masak-masak ni. Sekarang jugak ada buat business kecik-kecik.
Jual cupcake dengan muffin. Ha, sape area K.Trg dan Dungun nak order boleh ye. Silakan. COD.
Dalam suka-suka ni, ada jugak dukanya. Huhu. I don't know what should i do. 
My bestfriend's wedding ! Tarikh sama dengan kami nak pergi Sabah. 
Dan tarikh tu jugak umi bawak adik pergi Langkawi ! Arghhhhhh ! Stress ! Bak kata Gary Oppa.
Tapi yang paling sedih Farah punya wedding. Mesti sedih dia kalau tahu saya tak dapat pergi.
Saya dah janji. Tapi tiket dah booked. Lepas ni mesti susah nak jumpa sbb dia dah ada suami.
Farah, i'm so sorry. I can't make it. 
Byk lagi cerita nak cerita ni, tapi letih laa sbb baru balik jual spaghetti. Hehehe.
Okay uolls. Till we meet again :D

9.52 p.m
4/10/2013


اَسْتَغْفِرُ اَللّهَ

9 comments:

  1. welcome back dear . lama bebeno tak berblog yerr,,, akak dh follow sini.,, slam kenal ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih ! Salam kenal jugak :)

      Delete
  2. Replies
    1. Masa belajar ni je laa nak pi trip pun. Kalau dah keje nanti tak tahu laa
      ada peluang ke tak. :)

      Delete

Will be back!